POZNANSTVA-VEZE

Ćao, ja sam Mara!

PODIJ€LI = $HARE

Profesorica sam u školi, rođena sam 1974 godine.
Nemam djecu i razvedena sam. Voljela bih upoznati muškarca do 50 godina, koji je normalan, duhovit, emotivan , prirodan i opušten u svakom pogledu.

Ako ispunjavaš te kriterije, siguran i stalni posao, da si kako tako pismen i vrijedan muškarac, javi se da se bolje upoznamo, nađemo uživo i eventualno započnemo graditi novu vezu i život ispočetka.

Molim Vas da me ne maltretirate, ukoliko samo želite avanturu i nešto na brzaka. Javi se u komentar, ako si zainteresiran za nešto ozbiljno.

Facebook Comments

One thought on “Ćao, ja sam Mara!

 • Bok ljepotice Mara,posto si mnogo dobra i vrlo sarmantna dama,rado bih te upoznao,tvoj mi se tekst mnogo dopao,kao i ti.
  Ja se zovem Dragan javljam se iz Austrie,slobodan sam momak, ,bez zene i djece sam, ,a sve bih to rado zelio imati sa iskrenom i pouzdanom zenskom osobom,poput vas prelijepa Maro,imam 50 godinu, obrazovan,u vrlo dobrom fizickom stanju sam,sa stalnim boravkom sam ovdje ,vise mi je dosadilo zivjeti ovaj zivot sam ,zelim to da promjenim,da imam pored sebe lijepu i zgodnu i iskrenu i pedantnu zenu poput vas draga moja prijateljice ,da ostvarimo sve ono za cim nam srce i dusa vene a toje zajednicka obitelj,kako bih jos bolje i skladnije skupa zivjeli,i nas brak pretvorili u vjecnu ljubav koja bih gorijela zauvjek medju nama,daljina izmedju nas nece predstavljati nikakvu prepreku,jer ako bude postojala ikakva medjusobna kemija medju nama ,ta nasa ljubav ce se u brzom roku pretvorit u stvarnost,kako bih obadvoje mogli uzivati u njoj ,ako ste zainteresirana za ovaj moj tekst koji vam pisem,znaj te da se necete razocarati niu cemu ako mi se odazovete,evo ja cu vam ovdje napisati odmah naj brzi nacin kako bih stupili u kontakt,,nula nula,cetiri tri,sest sest nula, osam jedan cetiri,dva sedam dva osam, pa mozete me na ovaj nacin kontaktirati,kako bih se mogli za nas daljnji kontakt dogovorit o svemu,i ujedno bih mogli razmjeniti nasu e-postu i slike da bih vise saznali jedno o drugom.
  Ako mi se odazovete vidjet ce te kakav vas momak zeli upoznati ….
  i kad vidite moje slike i date vase misljenje i ocjenu,onda cu tek znati koliko vam je stalo do mene.
  Vrlo sam iskren posten vjeran sa visokim karakterom,pun ljubavi i paznje ,momak u naj boljim godinama za zivot i ljubav,za to pisi mi cekam na tvoj poziv draga i sarmantna ljepotice slatka .
  Iskreni moj pozdrav upucujeti gosp.Dragan iz Austrie -grada Linz,ocekujem tvoj poziv…

Comments are closed.

error: Content is protected !!