ZANIMLJIVOSTI

DOZNAJEMO: Od kojih šest biljaka će vam porasti grudi!

PODIJ€LI = $HARE

U posljednje vrijeme, plastične operacije grudi, su postale prava moda, ali, ipak, svatko pametan zna da se najveće tajne nalaze u prirodi. Navest ćemo Vam šest savjeta o nekim biljkama koje se baš i ne koriste učestalo, ali imaju vrlo jako djelovanje na obim i veličinu vaših grudi.

•1 Biljka Piskavica
Ova biljka, odnosno sjemenka je inače porijeklom iz Grčke. Te sjemenke možete kupiti u gotovo svakoj biljnoj ljekarni, te ju je potrebno namočiti u vodu i ostaviti barem 12 sati. Nakon toga, s tom tekućinom masirajte grudi.

•2 Biljka Čičak
Ova biljka je rasprostranjena u mnogim krajevima, a poznata je po svojim pozitivnim i blagotvornim učincima. Inače, uz pomoć ove biljke povećan je protok krvi u tkivo vaših dojki, a takođe uspješno jača sistem reprodukcije. Uz sve to, čičak je odličan za probavu, pa bi ste trebali imati dodatni razlog za konzumaciju ove biljke.

•3 Biljka Komorač
Varate se, ako ste pomislili da ova biljka služi samo za pravljenje čajeva protiv grčeva kod malih beba. Inače, ova biljka sadrži sastojke anetholima, a s dianetholima i photoanetholima snažno će povećati količinu estrogena u vašem tijelu. Uz gore navedeno, ova biljka sadrži i fitoestrogen koji vrlo uspješno stimulira povećanje grudi i zaista je učinkovit kod povećanja prozivodnje mlijeka kod majki dojilja.

•4 Biljka Sladić
Ova biljka sadrži gotovo identične sastojke, kao i Komorač, pa bi i učinak trebao biti isti.

•5 Biljka Anis
Ova biljka je inače porijeklom iz Kine, a taj narod ju koristi kao začin. No, dokazano je, da sastojci ove biljke vrlo snažno utječu na rast grudi, pa biste ju svakako trbali često koristiti u te svrhe.

•6 Biljka Pueraria mirifica
Ova biljka je porijeklom iz Tajlanda, a tamošnji narod ovu biljku nazivaju Kwao Krua.
Tajlanđani ovu biljku koriste za pravljenje raznih losiona i krema za lice, protiv bora, a inače osim toga ta biljka ima vrlo snažan i učinkovit učinak za povećanje grudi, jer ih sa svojim djelovanjem čini punijim i čvrščim. Od ove biljke i od njenog sastojka, takođe se proizvode razni losioni, kreme i tablete za uspješno povećanje grudi.

Facebook Comments
error: Content is protected !!