U svijetuZANIMLJIVOSTI

ZABILJEŠKE IZ DNEVNIKA (AMERIČKE) HITNE POMOĆI! Smiješno, ali istinito. :)

PODIJ€LI = $HARE

• Postarija žena (58) dovedena je u centar, jer se žalila na bolove u abdomenu. Nakon pregleda ustanovljeno je da je u vag*nu ugurala cijelo pile, komad po komad. Prema vlastitoj izjavi, bila je nerotkinja i nadala se da će se pile pretvoriti u bebu.


• 28-ogodišnji čovjek doveden je nakon pokušaja samoubojstva. Progutao je nekoliko pilula nitroglicerina i flašu vodke, a onda je počeo skakati po sobi i lupati po zidovina želeći da nitroglicerin eksplodira.

• Muškarac star oko 50 godina primljen je u hitnu službu nakon što je nađen pijan s odrezanim genita*ijama. Dežurni liječnik mislio je, da će moći prišiti odrezane organe, ako su u dobrom stanju, pa je od policijske ophodnje zatražio da ih potraže kod čovjekove kuće. Tijekom pretrage stana policajci su zatekli pudlicu kako se gosti u jednom kutu sobe i jedva su joj oteli organe. Nakon što je pregledao geni*lije, odnosno ono što je policija uspjela pudlici oteti, liječnik je pacijentu predložio da nauči pišati u sjedećem položaju. Policajac je dobio posebnu pohvalu svog nadređenog, zbog hitnog pružanja medicinske pomoći.

Funny, joke

• Liječnik s vrlo skromnim znanjem španjolskog jezika, pomagao je prilikom porođaja jedne žene španjolskog podrijetla. Želeći joj reći neka gura, viknuo je “Puła”! “Puła”! “Puła”!. Majka rodilje na to je počela plakati, a supruga su jedva zadržali da liječnika ne istuče. Problem je bio u tome što je liječnik trebao reći “Puja”! što na španjolskom znači “Guraj”! A, to što je on tako uporno vikao znači: Ku*va! Kur*a! Ku*va!

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!