POZNANSTVA-VEZE

IMA LI NEKI OZBILJAN MUŠKARAC ZA BRAK?

PODIJ€LI = $HARE

Ja sam Biljana i imam 39 godina.

Živim u Švicarskoj i tražim domaćeg muškarca za brak. Dosadila mi je samoća i pošto u Švicarskoj do sada nisam upoznala moju srodnu dušu, odlučila sam da potražim muškarca ovim putem.

Ako si normalan, dobre duše, pažljiv i tolerantan. Ako bi volio doći živjeti kod mene u Švicarsku, da osnujemo obitelj i živimo u sreći i veselju, slobodno se javi da se dogovorimo o svemu. Kažu da je za sreću potrebno vrlo malo. Eto, ja se nadam da ću svoju sreću pronaći u tebi i da će mi se napokon ostvariti. Ako razmišljaš slično, kao i ja slobodno se javi, napiši kratak opis o sebi i ako mi pašeš, ja ću ti se javiti. PAŽNJA: Alkoholičari, avanturisti, kockari, švaleri i slične osobe, zabiđite ovaj oglas. Hvala na pažnji i primi lijep pozdrav od Biljane.

OTVOREN OGLAS:

Is there a serious man for marriage here?                                          

I’m Biljana and I’m 39 years old. I live in Switzerland and look for a serious man for marriage. So far, my loneliness, and since I have not met, kind soul in Switzerland until now, I decided to look for a man this way. and since I have not known male love soul in Switzerland until now, I decided to look for a man on this path.

If you are normal, good souls, mindful and tolerant. If you would like to come to live with me in Switzerland, to build a family and live in happiness and peace, feel free to agree on everything. They say that luck is needed very little. Well, I hope I find my happiness in you and that I will finally be able to achieve it. If you think the same way, as well as me, as I freely tell you, write down a short description about yourself and if you do, I’ll get back message to you. ATTENTION: Alcoholics, adventurers, gamblers, and the like, I do not want . Thank you for your attention and get, a nice greeting from me.

Facebook Comments

One thought on “IMA LI NEKI OZBILJAN MUŠKARAC ZA BRAK?

 • Zdravo ljepotice Biljana,posto si mnogo dobra i vrlo sarmantna dama,rado bih te upoznao,tvoj mi se tekst mnogo dopao,kao i ti.
  Ja se zovem Dragan javljam se iz Austrie,slobodan sam momak, ,bez zene i djece sam, ,a sve bih to rado zelio imati sa iskrenom i pouzdanom zenskom osobom,poput vas prelijepa Biljana,imam 50 godinu, obrazovan,u vrlo dobrom fizickom stanju sam,sa stalnim boravkom sam ovdje ,vise mi je dosadilo zivjeti ovaj zivot sam ,zelim to da promjenim,da imam pored sebe lijepu i zgodnu i iskrenu i pedantnu zenu poput vas draga moja prijateljice Biljana,da ostvarimo sve ono za cim nam srce i dusa vene a toje zajednicka obitelj,kako bih jos bolje i skladnije skupa zivjeli,i nas brak pretvorili u vjecnu ljubav koja bih gorijela zauvjek medju nama,daljina izmedju nas nece predstavljati nikakvu prepreku,jer ako bude postojala ikakva medjusobna kemija medju nama ,ta nasa ljubav ce se u brzom roku pretvorit u stvarnost,kako bih obadvoje mogli uzivati u njoj ,ako ste zainteresirana za ovaj moj tekst koji vam pisem,znaj te da se necete razocarati niu cemu ako mi se odazovete,evo ja cu vam ovdje napisati odmah naj brzi nacin kako bih stupili u kontakt,,nula nula,cetiri tri,sest sest nula, osam jedan cetiri,dva sedam dva osam, pa mozete me na ovaj nacin kontaktirati,kako bih se mogli za nas daljnji kontakt dogovorit o svemu,i ujedno bih mogli razmjeniti nasu e-postu i slike da bih vise saznali jedno o drugom.
  Ako mi se odazovete vidjet ce te kakav vas momak zeli upoznati ….
  i kad vidite moje slike i date vase misljenje i ocjenu,onda cu tek znati koliko vam je stalo do mene.
  Vrlo sam iskren posten vjeran sa visokim karakterom,pun ljubavi i paznje ,momak u naj boljim godinama za zivot i ljubav,za to pisi mi cekam na tvoj poziv draga i sarmantna ljepotice slatka Biljana.
  Iskreni moj pozdrav upucujeti gosp.Dragan iz Austrie -grada Linz,ocekujem tvoj poziv…

Comments are closed.

error: Content is protected !!