ZDRAVLJE

Za deset dana 6 kg sam izgubio uz pomoć prirodnih sastojaka banane i obične vode.

PODIJ€LI = $HARE

Gospodin iz Japana

koji se zove Akiro Vatanabae, ponovo je napisao novu knjigu, u kojoj je detaljno objašnjeno kako je izgubio 20 kilograma uz pomoć banana i tople vode. Ako biste htjeli isprobati ovu dijetu, potrebno je da babane jedete uz kombinaciju sa toplom vodom. Dokazano je da na taj način dolazi do ubrzavanja metabolizma u ljudskom organizmu.

Jako je bitno

da se tijekom doručka pojedu najmanje tri banane, a uz to dok se jednu banane, potrebno je popiti jednu do dvije čaše vode. (Ovisno, koliko možete popiti). Što se tiče ručka i večere, takođe je bitno ponoviti taj postupak kombinacije banane + topla voda. A, po vašim potrebama i “apetitima”, sa tri banane, možete smanjiti na jednu ili dvije uz obavezno se mora popiti čaša tople vode (hladne ni slučajno). Ponavljam, doručak je najbitniji i gornji postupak sa tri banane je jako bitan, da bi se taj recept odrazio na vas i vašu tjelesnu težinu.

Takođe

jako je bitno ništa, ali baš apsolutno ništa ne jesti poslije 18 sati. I, naravno, potrebno je odraditi poneku vježbu, koju sami odaberete u skladu sa vašim tjelesnim i zdravstvenim mogućnostima. Sve pozitivne rezultate ovog čudesnog recepta, otkrit će te na vlastitom tijelu, već za 10tak dana.

Facebook Comments
error: Content is protected !!