NekategoriziranoSvijet

Ovo je internetsko magistarska poduka o obrazovnim programima na poznatim sveučilištima!

PODIJ€LI = $HARE

9 jednogodišnjih internetskih magistarskih programa obrazovanja

Obrazovna pomoć učenicima o razlikama u učenju.
Možda ćete čak i povećati plaće ili obnoviti licencu od M.Ed. program i diploma mogu otvoriti vrata za buduće vodeće pozicije ili druge poteze u karijeri.
Programi internetskih magistara u obrazovanju nude se u širokom spektru koncentracija koje podučavaju odgajatelje tehnikama o tome kako usavršiti svoje vještine poučavanja, kultivirati novu specijalizaciju ili čak tražiti mogućnosti za karijeru poput postajanja ravnateljem.

Iako bi tradicionalnom programu diplomskog studija mogle biti potrebne 2-3 godine, M.Ed. stupanj se sada može steći ubrzanim internetskim programima za samo godinu dana za profesionalce koji rade s punim radnim vremenom koji ne žele napustiti svoj staž. 1 godina internetskog magisterija u obrazovnim programima

Pogledajte popis partnerskih škola u nastavku za razne mrežne, jednogodišnje, master studije obrazovanja.

1. Kalifornijsko baptističko sveučilište

Kalifornijsko baptističko sveučilište (CBU) jedan je od najboljih privatnih kršćanskih koledža i sveučilišta u Južnoj Kaliforniji, koji nudi diplomske programe u nekoliko kampusa i na mreži. Internetski program osmišljen je kao fleksibilna i isplativa opcija za profesionalce koji rade.

Studentima će biti dodijeljen individualni savjetnik, pristupit će interaktivnom okruženju mrežne zajednice i podučavat će ih 100% kršćanski profesori koji su predani njihovom uspjehu.
O jednogodišnjem internetskom obrađivanju na CBU-u

Internetski studijski program magistarskih znanosti koji nudi CBU-ova škola obrazovanja uravnotežuje teoriju, praksu i istraživanje kako bi studentima omogućio razumijevanje primjene koncepata u rješavanju stvarnih izazova u nastavi.

Studenti se podučavaju ljudskom rastu i razvoju, teorijama učenja, dizajnu kurikuluma i metodama istraživanja. M.Ed. stupanj može se završiti u jednoj godini i usmjeriti u jedno od tri područja, ovisno o profesionalnim ciljevima studenta, a to su:

MS u obrazovanju u nastavi
MS u obrazovanju u obrazovnom vodstvu
MS u obrazovanju u ranom djetinjstvu

Pojedinosti o programu:

Neophodan
GRE nije potreban GRE Nije potrebno
nastavno iskustvo ili obrazovanje preddiplomski studij
Akreditirano od strane Zapadnog udruženja škola i koledža (WASC) Senior College and University Commission

#2 Sveučilište Walden

Sveučilište Walden služi odraslim učenicima već 45 godina i nudi diplome iz širokog spektra disciplina kroz programe koji odražavaju trenutne tržišne trendove i promiču pozitivne društvene promjene. Internetski program sveučilišta osmišljen je kako bi pomogao profesionalcima koji rade s punim radnim vremenom da nastave dalje obrazovanje i poboljšaju karijeru.

Richard W. Riley College of Education and Leadership na Sveučilištu Walden smjestio je skupinu programa posvećenih povećanju učinkovitosti odgojitelja vrhunskim nastavnim planom i programom.
O jednogodišnjoj internetskoj studiji u Waldenu

Internetski program magistarskih znanosti Sveučilišta Walden istražuje čimbenike koji doprinose uspjehu učenika i višoj razini učiteljskog učinka te vještine potrebne za prilagodbu raznim stilovima učenja i jezika u današnjim raznolikim učionicama.

Studenti će steći uvid u izgradnju poticajne zajednice za učenje koja motivira i angažira te iskorištavanjem procjene podataka kako bi postali vođe poučavanja. Program se nudi u 17 specijalizacija, uključujući i samostalno dizajniranu opciju. Motivirani studenti mogu steći ovaj mrežni magisterij iz obrazovanja u jednoj godini u jednoj od 17 koncentracija, koje uključuju:

Nastava i procjena kurikuluma (razredi K-12)
Obrazovno vođenje i administracija (priprema glavne dozvole)
Osnovno čitanje i opismenjavanje (PreK-6) (nelicenciranje)
Integriranje tehnologije u učionici (razredi K – 12)
Matematika (razredi 5-8 ili K-6)
Znanost (razredi K – 8)
Specijalno obrazovanje (nelicencirano) (razredi K – 12)
STEM obrazovanje (razredi K – 8)
Vodstvo učitelja (razredi K – 12)

Pojedinosti o programu:

Nije potrebno GRE Nije potrebno
nastavničko iskustvo
Preddiplomski studij ne mora biti u obrazovanju ili srodnom području
Akreditirano od strane Nacionalnog vijeća za akreditaciju obrazovanja učitelja (NCATE)

#3 Koledž Canisius

Canisius College privatno je sveučilište koje se stalno svrstava među vodeće regionalne škole na sjeveroistoku. Kao jedan od 28 isusovačkih, katoličkih koledža u zemlji, Canisius ima temeljni kurikulum utemeljen na slobodnim umjetnostima i nudi niz diplomskih programa koji su jedinstveni po njihovoj bliskoj suradnji između studenata i fakulteta i iskustvenim mogućnostima učenja. 1 godina internetskog magisterija u obrazovanju programa

Škola za obrazovanje i ljudske usluge (SEHS) ima za cilj pripremiti visoko učinkovite, socijalno angažirane profesionalce koji cijene isusovačke tradicije, rade na socijalnoj pravdi, postaju vođe u svojim područjima i koriste svoje darove u službi drugih.
O jednogodišnjem internetskom razgovoru u Canisiusu

Internetsko obrazovanje za magistre znanosti s koledža Canisius u TESOL-u (nastavnici engleskog jezika za govornike drugih jezika) pruža dodatne mogućnosti karijere nastavnicima koji imaju preddiplomske studije i žele proširiti svoje znanje.

Program predaju fakulteti s velikim iskustvom koji rade kao TESOL i nudi brojne mogućnosti, uključujući staze za ovjeru i ne-ovjeru. Napredni program certifikata i dvojezično produženje mogu se završiti za samo godinu dana. Terenski praktikum može se izvršiti bilo gdje u Sjedinjenim Državama ili međunarodno.

Pojedinosti o programu:

3 datuma početka tijekom godine; diplome koje se dodjeljuju 3 puta godišnje
Magistarski studij ispunjava uvjete za NYS profesionalno certificiranje i početno certificiranje kao specijalist TESOL-a
Nacionalna akreditacija od strane Vijeća za akreditaciju priprema za odgojitelje (CAEP)

#4 Sveučilište Concordia

Sustav sveučilišta Concordia uključuje 10 kampusa smještenih diljem Sjedinjenih Država i internetski program. Sveučilište Concordia-Portland osnovano je prije više od 100 godina i niz internetskih programa.
O jednogodišnjim internetskim magistarskim studijima u obrazovnim programima MEd u Concordiji

Concordia’s M.Ed. programi su dizajnirani posebno za nastavnike koji rade, nudeći tržišne tečajeve u kojima učitelji mogu naučiti vještine kako bi se odmah primijenili u vlastitim učionicama. Studenti će učiti od administratora i učitelja koji se oslanjaju na najnovija istraživanja, vodeću teoriju i iskustvo u rovovima.

Kako bi se osigurao relevantan i pravodoban kurikulum, tečajevi koji obuhvaćaju 15 koncentracija ažuriraju se svakih 12 do 18 mjeseci. Tečajevi za većinu koncentracija mogu se završiti u jednoj godini i možete se usredotočiti na predmete kao što su obrazovna tehnologija, obrazovna politika ili obrazovna psihologija.

Dostupne koncentracije:

Književnost adolescenata
Rani odgoj i obrazovanje
Obrazovna tehnologija Vodstvo
Obrazovanje o okolišu
ESOL
Inkluzivna učionica
Matematičke
metode i kurikulum
Znanost
Društvene studije
Trauma i otpornost u obrazovnim postavkama

Pojedinosti o programu:

Valjani postupak prijema s prioritetom koji se daje prijavama podnesenim u zadanim rokovima
Nije potrebno GRE nije potrebno
nastavničko iskustvo
Akreditirano od strane Sjeverozapadne komisije za fakultete i sveučilišta (NWCCU)

5. Sveučilište Northcentral

Northcentral je regionalno akreditirano internetsko sveučilište s drugačijim pristupom poučavanju. Umjesto internetske nastave, na NCU-u svaki je student uparen s jednim članom doktorskog fakulteta radi pružanja personaliziranih povratnih informacija, dubljeg razumijevanja gradiva i stvarnog odnosa izgrađenog na uzajamnom poštovanju između profesora i studenta kojeg mnogi studenti traže.
O jednogodišnjem internetskom obrađivanju na NCU-u

Sveučilište Northcentral nudi ubrzani internetski jednogodišnji magistarski program u obrazovanju koji priprema današnje učitelje za voditeljske odgovornosti u K-12 ili visokom obrazovanju. Studenti programa naučit će kako primijeniti principe vodstva u obrazovanju na stvarne probleme kroz profesionalno relevantne studije slučaja, stječući bogato iskustvo od profesora mentora.

Pojedinosti o programu:

Valjani postupak prijema; datumi početka svakog ponedjeljka
Nije potrebno GRE Nije potrebno
nastavničko iskustvo
Akreditirano od Vijeća za akreditaciju visokog obrazovanja (CHEA) i WASC Senior College and University Commission

6. Sveučilište St Joseph’s
O jednogodišnjoj MS-u na obrazovanju na Sveučilištu St Joseph’s

Internetski MS-ovi u srednjem obrazovanju i mrežni certifikati za ubrzano poučavanje iz St. Joseph’s-a pomažu učenicima da steknu vještine i vjerodostojnost za podučavanje učenika 7.-12. Razreda.

Pojedinosti o programu:

Diplomirao je magisterij i certifikat o srednjem obrazovanju koji ispunjava uvjete za predavanje u svim državama
Akreditirani od strane suradnika koledža i škola u srednjim državama i Komisije za visoko obrazovanje u srednjim državama

7. Sveučilište Južne Kalifornije – USC

Sveučilište Južne Kalifronije privatno je, neprofitno, akreditirano sveučilište smješteno u Los Angelesu. USC nudi preko 400 diplomskih programa i 18 stručnih škola u svojoj instituciji. Preko 80 diplomskih programa nudi se u potpunosti na mreži.
O jednogodišnjem MAT edukacijskom programu na USC-u

USC-ovi internetski programi magistara umjetnosti u nastavi nude specijalizirane skupove vještina u različitim koncentracijama, uključujući:

Master of Education in Advanced Instruction & Special Education Credential
Magistar obrazovanja u srednjem STEM-u
Magistar umjetnosti u nastavi s predavanjem vjerodajnica – Srednja matematika
Magistri umjetnosti u nastavi – TESOL

Pojedinosti o programu:

USC nudi i stalne i honorarne mogućnosti. Kao rezultat toga, može potrajati između jedne i tri godine da se završi program.
Online studenti završavaju isti akademski strog, 28 jedinični studij kao i program na kampusu. Tečaj kombinira teoriju s praktičnim iskustvom predavanja na terenu. Štoviše, studenti imaju izbor između pet područja naglaska i mogu dodati svoj stupanj s posebnim certifikatom ili certifikatom o nadarenom obrazovanju.

8. Sveučilište Cumberland

Sveučilište Cumberland osnovano je 1842. godine, a sveučilište ima izuzetan akademski program prožet slobodnim umjetnostima. Cumberland University Online prilagođen je odraslima koji rade, koji će zajedno učiti, sudjelovati i briljirati u jedinstvenom prilagođenom virtualnom kampusu u kojem se učenje odvija tempom studenta.

Online studenti će razviti kritičke vještine vođenja i upravljanja te će dobiti isto akreditirano obrazovanje koje predaju vrhunski fakulteti u kampusu.
O jednogodišnjem internetskom obrađivanju na Cumberlandu

Cumberlandovi internetski magisteriji u obrazovanju dizajnirani su za licencirane i trenutno praktične nastavnike koji žele razviti napredne vještine u učionici i proširiti svoje razumijevanje područja. Fleksibilni internetski program predaje stručni redovni i trenutno predavački fakultet.

Studenti mogu steći napredni M.Ed., usmjeren na praktičara za samo godinu dana koja kombinira najnovije nastavne tehnologije s teorijom i terenskim radom za dobro zaokruženu diplomu. Učenici na mreži imat će dragocjenu priliku za umrežavanje sa svojim školskim kolegama – nastavnicima i administratorima iz različitih škola.

Pojedinosti o programu:

Nije potrebno GRE Nije potrebno
nastavničko iskustvo
Akreditirano od strane Južne asocijacije koledža i škola za fakultete (SACSCOC)

9 Sveučilište Findlay

Sveučilište Findlay, koje su 1882. godine osnovali građani grada Findlay i Božje crkve, Generalna konferencija, ima glavni kampus od 76 hektara u Sjevernoj glavnoj ulici u Findlayu u državi Ohio. Sveučilište upravlja s nekoliko drugih kampusa i raznim internetskim diplomskim programima.
O jednogodišnjoj internetskoj razmjeni na Findlayu

Sveučilište Findlay nudi internetski master program obrazovanja s osam fakultativnih koncentracija. U svakom stupnju studenti ispituju osnove rješavanja problema i međuljudskog rješavanja sukoba, povijesne perspektive problema koji utječu na današnju obrazovnu zajednicu, metodologiju istraživanja, način napredovanja tijekom organizacijskih promjena i evaluaciju programa.

M.Ed. kurikulum je vrijedan za nastavnike koji žele napredovati u svom školskom okrugu ili za poslovnog stručnjaka zainteresiranog za uspon na korporativnoj ljestvici.

Dostupne koncentracije:

MA u obrazovanju – Obrazovna uprava
MA u obrazovanju – Obrazovna tehnologija
MA u obrazovanju – Razvoj ljudskih potencijala
MA u obrazovanju – Prirodoslovno obrazovanje
MA u obrazovanju – Dječja književnost
MA u obrazovanju – kurikulum i nastava

Pojedinosti o programu:

Ulazni prijem
Nije potreban GRE
Akreditirano od strane Komisije za visoko obrazovanje

Sponzorirani oglasi
Prednosti zarade od jednogodišnjeg internetskog razgovora

Naravno, najvažniji dio zarađivanja jednogodišnjeg internetskog magistarskog studija je činjenica da je za stjecanje diplome potrebno manje vremena od tradicionalnog programa.

Međutim, postoje i druge pogodnosti koje uključuju one navedene u nastavku.
Jednogodišnji magistarski programi u obrazovanju mogu koštati i manje

Budući da steknete diplomu za manje vremena, bavljenje jednogodišnjim MEd može koštati manje od tradicionalnog programa. To može biti posebno važno ako sami plaćate diplomu ili ako vam poslodavac nadoknadi samo dio školarine.
Magistri jednogodišnjeg obrazovanja možda neće trebati preseljenje

Internetski programi pružaju vam slobodu i fleksibilnost za stjecanje diplome pod vašim uvjetima. To može biti posebno korisno onima koji rade puno radno vrijeme ili imaju osobne odgovornosti zbog kojih je pohađanje nastave u određeno vrijeme i mjesto teško.
Nadovezujte se na iskustvo

Bez obzira jeste li već pronašli posao učitelja ili nastavljate magisterij odmah nakon stjecanja prvostupničke diplome, vaše iskustvo u učionici, i kao nastavnika i kao studenta, pomaže vam da bolje razumijete primjenu teorija i koncepata. Osim toga, ako predajete dok steknete diplomu, odmah možete primijeniti lekcije na svoje vlastito podučavanje.

Facebook Comments
error: Content is protected !!