NekategoriziranoSvijet

Ovo su najbolji mrežni MBA programi na svijetu!

PODIJ€LI = $HARE

Dobra plaća jedna je od prednosti MBA-a. Prosječna plaća CTO-a iznosi 158.360 USD, prema Glassdooru. Zavod za statistiku rada nudi ove srednje plaće u ulogama koje obično podržava MBA: Voditelj računalnih i informacijskih sustava: 142.530 USD; Financijski direktor: 127.990 USD; voditelj marketinga: 147.240 USD; i administrator baze podataka: 90 070 USD. Čak i najniže uloge na ljestvici plaća i dalje se dobro plaćaju, poput menadžera za ljudske resurse od 48.400 dolara, prema Poets & Quants.

Na ovom popisu nalazi se 25 najboljih sveučilišta i najboljih internetskih MBA programa na svjetskim fakultetima kako bi se stekao internetski MBA, koji odgovara užurbanom životu profesionalaca i ljudi koji imaju obiteljske odgovornosti ili druge probleme. Svaki je program akreditiran od strane Association for Advance Collegiate Schools of Business International, čuvara poslovnih programa od 1916. godine. Sva sveučilišta zahtijevaju diplomu, kao i širok spektar profesionalnog iskustva i akademskih osnova u poslovanju.

Metodologija

Best College Reviews

nudi ljestvicu diploma, poput Top 25 mrežnih MBA programa za 2020. godinu, iz pažljivo istraženih skupova podataka koje su objavile vladine i neprofitne organizacije u Sjedinjenim Državama. Pet glavnih čimbenika utječe na to kako sastavljamo ocjene:

25% zadovoljstva učenika
30% potencijala zarade
Podaci o zadržavanju od 15%
20% pristupačnost
Stopa prihvaćanja od 10%

detaljan opis načina izračunavanja svakog poretka potražite na našoj stranici s metodologijom.
SVEUČILIŠTE CARNEGIE MELLON

PITTSBURGH, PA

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Ocjena: 100

Program Master of Business Administration

usmjeren je na mrežu koja uključuje šest licence u lice “pristupnih vikenda” po akademskoj godini. Skup se održava u Pittsburghu, Philadelphia, Washington, DC i Silicijskoj dolini u Kaliforniji. US News & World Report sveučilište svrstava na treće mjesto najboljih internetskih MBA programa i na 17. mjesto među najboljim poslovnim školama. Princeton Review svrstava sveučilište na 5. mjesto među mrežnim MBA programima. Širina je jedno od obilježja Carnegie Mellon Tepper School of Business: Gotovo 200 izbornih predmeta u MBA programu, kao i 12 izbornih predmeta iz glavnih područja. Postoje i načini na kojima student može težiti sveobuhvatnom putu karijere i iskustvima koja mogu koristiti poslovne simulacije, savjete iz stvarnog svijeta ili mogućnosti studiranja u inozemstvu.

Neto cijena: 29.817 američkih dolara
DRŽAVNO SVEUČILIŠTE SJEVERNE KAROLINE

RALEIGH, NC

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Ocjena: 99,58

Master program

poslovne administracije Sveučilišta Sjeverne Karoline može se završiti putem interneta za samo 21 mjesec. Međutim, dostupnost tečajeva je fleksibilna, pa studentima može trebati i do šest godina da završe MBA. US News & World Report sveučilište svrstava na 17. mjesto najboljih internetskih MBA programa. Princeton Review svrstava sveučilište na 9. mjesto među mrežnim MBA programima. Internetski program države NC počinje u jesenskom i proljetnom semestru. Program je prvenstveno online. Postoje dva obavezna trodnevna boravka u Raleighu. MBA obuhvaća 40 kreditnih sati. Online studenti ne uzimaju koncentraciju, ali ispunjavaju detaljni zahtjev, odnosno šest kreditnih sati u određenom polju. U 40-satni program ugrađeno je i devet sati izbornih predmeta.

Neto cijena: 13.442 USD
SVEUČILIŠTE JUŽNE KALIFORNIJE

LOS ANGELES, CA

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Ocjena: 97,57

Marshall School of Business

na Sveučilištu Južne Kalifornije nudi program Master of Business Administration. US News & World Report svrstava USC na 5. mjesto najboljih internetskih MBA programa i na 17. mjesto među najboljim poslovnim školama. Princeton Review svrstava sveučilište na treće mjesto internetskih MBA programa. USC Online MBA ima jedinstven pristup. Sadrži integrirani kurikulum temeljen na kohorti i video zapis na visokoj razini od pet interdisciplinarnih tečajeva, kao i jednodnevni tečaj u kampusu: Uloga upravitelja. Studenti uče kako se temeljni predmeti poput marketinga, financija i računovodstva slažu. Na primjer, jedan od temeljnih razreda, Osnove poslovanja, traje 15 tjedana i čini 10 od 51 kreditnog sata za taj stupanj. To je preduvjet za preostala četiri tečaja, koja se mogu polagati bilo kojim redoslijedom. Uključuju upravljanje unutar tvrtke, upravljanje izvan tvrtke te prepoznavanje i realizaciju prilika. Većina lekcija je asinkrona, ali lekcija uživo jednom tjedno dostupna je putem web kamere.

Neto cijena: 32.892 USD
SVEUČILIŠTE SJEVERNA CAROLINA NA BRDU KAPELA

KAPELSKO BRDO, NC

MAGISTARSKI STUPANJ U POSLOVNOJ UPRAVI

Web stranica

Ocjena: 96,99

Poslovna škola Kenan-Flagler

nudi magistra poslovne administracije sa Sveučilišta Sjeverne Karoline na Chapel Hillu. US News & World Report rangira sveučilište na 2. mjestu najboljih internetskih MBA programa i na 19. mjestu među najboljim poslovnim školama. Princeton Review svrstava sveučilište na drugo mjesto među mrežnim MBA programima. Studenti internetskog MBA programa mogu ga završiti za 18-36 mjeseci. Studenti koji pohađaju dva kolegija u semestru mogu diplomu završiti za 24 mjeseca. Studenti mogu odabrati jednu od sljedećih pet koncentracija: financije, marketing, poduzetništvo, strategija i savjetovanje ili analiza podataka i donošenje odluka. Uz internetsko iskustvo, studenti su dužni pohađati najmanje dva trodnevna licem u lice ronjenja, koja su na rasporedu na kraju svakog razdoblja i odvijaju se na različitim mjestima. Bogato profesionalno radno iskustvo velika je prednost za kandidate. Oni sa šest godina iskustva ili manje moraju predati GMAT ili GRE ocjene.

Neto cijena: 125.589 USD
Sveučilište, IndianaBloomington’s DEGREE

MAJSTORSKA POSLOVNA UPRAVA

web mjesto

Ocjena: 96,95

Kelley School of Business

na Sveučilištu Indiana nudi internetskog Master of Business Administration. US News & World Report rangira sveučilište 1. među najboljim internetskim MBA programima i 21. među najboljim poslovnim školama. Princeton Review svrstava sveučilište na prvo mjesto među mrežnim MBA programima. MBA osposobljava studente za vođenje presudnih poslovnih operacija organizacije. Većina diplome je na mreži; Program ima dva obavezna jednotjedna boravka u Bloomingtonu: jedan na početku MBA-a, a drugi pred kraj. Tijekom boravka, osim sastanka s vršnjacima i instruktorima, studenti rade na poslovnom slučaju za stvarnog klijenta. Program uključuje 54 kreditna sata, od kojih je polovina izborna. Postoje mnoge specijalizacije, uključujući globalno poslovanje, financijsko upravljanje i upravljanje operacijama.

Neto cijena: 12.488 USD
SVEUČILIŠTE U VIRGINIJI

CHARLOTTESVILLE, VA

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Ocjena: 95,52

Darden School of Business

na Sveučilištu Virginia nudi magistra poslovne administracije. Imajte na umu da mrežni MBA program u Virginiji ima opsežnu komponentu u kampusu. Vikend seminari i slični sastanci zakazani su jednom mjesečno u Rosslynu u državi Virginia, a jednodnevna boravka potrebna su na početku i na kraju MBA programa, koji bi trebao trajati 21 mjesec. Predavanja u školi Darden često koriste ono što ona naziva metodom slučaja. Studenti sami čitaju slučaj, dijele ideje s malim timom, raspravljaju o slučaju na satu, a zatim razmišljaju o tome kako je postupak promijenio izvorne ideje o slučaju. Program pokriva osnovne predmete poput komunikacije, financijskog upravljanja i etike. Program je organiziran u deset razdoblja koja traju po dva mjeseca.

Neto cijena: 16.594 USD
SVEUČILIŠTE U ILLINOISU U KAMPANJI URBANA

KAMPANJA URBANA, IL

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Ocjena: 95,27

Gies College of Business

nudeći magistra poslovne administracije na Sveučilištu Illinois u Urbana-Champaign, označava taj stupanj kao iMBA. Stupanj nudi osam specijalizacija, uključujući strateško vodstvo, digitalni marketing i inovativno poduzetništvo. Podučavanje i učenje odvijaju se na platformi koja se zove Coursera i kroz Gies College. Da bi završili iMBA, studenti moraju uspješno završiti šest specijalizacija, kao i cjeloviti iskustveni tečaj. Coursera materijal je asinkron i može se popunjavati tempom učenika. Svi podnositelji zahtjeva za iMBA moraju imati diplomu akreditiranog sveučilišta i najmanje tri godine operativnog ili menadžerskog iskustva. GMAT / GRE rezultati se preporučuju, ali nisu potrebni.

Neto cijena: $ 16.638
Auburn University

AUBURN, AL

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Ocjena: 93,53

Harbert Business School

sa Sveučilišta Auburn koristi platformu Canvas za svog mrežnog majstora poslovne administracije. Škola Harbert koristi program Boeing Learning Together koji studentima na mreži omogućuje pohađanje istih tečajeva kao i studenata MBA-a u kampusu. Putem Canvasa studenti rade na timskim zadacima, pridružuju se raspravama s vršnjacima i učiteljima i pristupaju materijalima za tečajeve. US News & World Report sveučilište svrstava na 9. mjesto najboljih internetskih MBA programa. Princeton Review rangira sveučilište na 13. mjestu među mrežnim MBA programima. Dvostruki diplomski studiji dostupni su u industrijskom i sistemskom inženjerstvu, financijama i informacijskim sustavima. Internetsko iskustvo kulminira trodnevnim iskustvom u kampusu neposredno prije diplome.

Neto cijena: 22.613 USD
SVEUČILIŠTE U MINNESOTI

MINNEAPOLIS, MN

MAGISTARSKI STUPANJ U POSLOVNOJ UPRAVI

web stranica

Ocjena: 91,55

Sveučilište Minnesota MBA

ima 54 kreditna sata i može se sažeti za dvije godine. Sveučilišna Carlson School of Management nudi internetsko akademsko savjetovanje i vodi tečajeve na platformi Canvas. Program je prvenstveno online; Postoje najmanje dvije kratke sesije u kampusu u Minneapolisu, uključujući orijentaciju na početku programa. Koncentracije MBA kroz izborne predmete uključuju poduzetništvo, financije, ljudske resurse i međunarodno poslovanje. Studenti se mogu povezati sa zajednicom bivših studenata Carlson School koja broji otprilike 55 000 ljudi. Kandidati za program moraju imati najmanje dvije godine radnog iskustva s punim radnim vremenom i diplomu prvostupnika. Od kandidata će se također zatražiti izrada video eseja.

Neto cijena: 16.808 USD
UNIVERSITYGEORGE WASHINGTON

DEWASHINGTON, DC

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Ocjena: 92,23

Kao i mnoge diplome sveučilišta George Washington, na MBA program utječe mjesto sveučilišta u glavnom gradu države. Odnosi sveučilišta s profesionalnim i vladinim institucijama pružaju mogućnosti učenja studentima MBA.

Program se sastoji od 55,5 kreditnih sati, uključujući 27 izbornih sati. Studenti obično uzimaju šest kreditnih sati u semestru;

Preporučuje se da barem jedan semestar uključuje 7,5 sati kako bi bio na putu do završetka za tri godine. Program je u potpunosti dostupan na mreži, iako postoji izborni četverodnevni tečaj za boravak u Washingtonu, DC. Sjednice licem u lice u učionici jednom tjedno u kombinaciji s videozapisima, forumima i drugim digitalnim alatima. Učitelji održavaju digitalno radno vrijeme. Internetski MBA nudi koncentraciju u upravljanju zdravljem. Ne postoji GPA ili zahtjev za iskustvom, ali postupak prihvaćanja je konkurentan i većina učenika u programu GWU završava najmanje dvije godine profesionalnog rada. Oni koji imaju sedam ili više godina mogu se odreći GMAT / GRE bodova u procesu prijave.

Neto cijena: 37.638 USD
SVEUČILIŠTE U NEBRASKOJ

LINCOLN, NE

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE

web stranica

Kvalifikacija: 92,27demi

Studenti mogu završiti

Master of Business Administration sa Sveučilišta Nebraska za nešto više od godinu dana i, no većini mrežnih studenata treba oko tri godine da završe tečaj. US News & World Report sveučilište svrstava na 26. mjesto najboljih internetskih MBA programa. MBA se sastoji od deset temeljnih tečajeva od po tri kreditna sata plus šest trosatnih izbornih predmeta. Svaki tečaj traje osam tjedana, a MBA se može izvoditi u potpunosti online. Studenti imaju do deset godina da završe studij. Studenti mogu odabrati koncentracije u financijama, poslovnoj analizi, međunarodnom poslovanju, marketingu i upravljanju lancem opskrbe. Studenti također mogu steći certifikate iz upravljanja lancem opskrbe i poslovne analitike. Neto cijena: 16.813 $

SVEUČILIŠTE VILLANOVA PHILADELPHIA

PA MBAENTERPRISES Web stranica Napomena: 93.03 Internetski magistar poslovne administracije gradoen sa Sveučilišta Villanova osmišljen je tako da se završi za šest semestara ili dvije godine. Međutim, učenici na daljinu mogu sami odrediti svoj tempo. US News & World Report sveučilište svrstava na 13. mjesto najboljih internetskih MBA programa. Potrebno je iskustvo u kampusu – globalna praksa pred kraj programa. Ostatak MBA-a dostupan je u potpunosti na mreži. Većina kurikuluma je asinkrona, s nekoliko iznimaka, poput rada u učionici uživo ili zadataka uživo i rasprava u uredu koje vode nastavnici. Ukupno ima 48 kreditnih sati, od kojih je 15 sati izbornih. Područja koncentracije uključuju financije, marketing, analitiku, međunarodno poslovanje i strateški menadžment. Nijedan tečaj ne može biti otkazan na osnovu preddiplomskog rada, Neto cijena: 35.491 USD,

UNIVERZITET ZA MASSACHUSETTS AMHERST AMHERST

GOSPODAR POSLOVNE UPRAVE Web stranica Ocjena: 86,86 Magistra poslovne administracije na Sveučilištu Massachusetts u Amherstu nudi sveučilišna škola za menadžment Isenberg. US News & World Report sveučilište svrstava na 17. mjesto najboljih internetskih MBA programa. Studenti MBA mogu odabrati između pet glavnih područja u svojim tečajevima: poslovna analiza, poduzetništvo, financije, zdravstveni menadžment i marketing. UMass kaže da njegovi internetski studenti uključuju ljude u mnogim fazama svoje karijere, a poslovi se kreću od financijskih direktora do znanstvenika. MBA se može polagati u potpunosti putem interneta ili kombiniranjem internetskih tečajeva s tečajevima u jednom od UMass-ovih satelitskih kampusa u Bostonu, Shrewsburyju ili Springfieldu, MA. Studenti mogu isprobati UMass program polaganjem do dva diplomska tečaja (šest bodova) prije nego što se prijave na program. MBA se sastoji od 39 do 45 semestarskih sati, Neto cijena: 21.281 USD

FLORIDA UNIVERSITY DEDU JUG TAMPA, FL

GOSPODAR U POSLOVNOJ UPRAVI Web stranica : 87,30 Ako student može završiti redovno radno mjesto, magistar poslovne administracije sa Sveučilišta Južne Floride može se završiti za četiri semestra, pod pretpostavkom da se osnovni tečajevi mogu eliminirati sa solidnom profesionalnom ili akademskom pozadinom u poslu.

Većina internetskih studenata, međutim, radi na pola radnog vremena kako bi uravnotežili akademike s ostatkom svog života, pa će MBA-u trebati oko tri godine da završi. MBA na južnoj Floridi neobičan je po tome što su dva njegova diplomska programa kibernetička sigurnost i sprečavanje pranja novca.

Postoji 16 kreditnih sati osnovnih tečajeva koji će biti potrebni na temelju studentskog iskustva. Osnovni program sastoji se od 14 kreditnih sati osnovnih tečajeva i 18 sati koncentracije; projekt stažiranja, u trajanju od tri kreditna sata, nije obavezan. Južna Florida prihvaća prijavitelje MBA-a iz različitih sredina, no nedavno su studenti imali otprilike tri godine poslovne struke i / ili prosječnu ocjenu GMAT 560. Diploma je potrebna i može biti u bilo kojem području. kakva disciplina; Nedavni studenti MBA-a imali su 3,3 GPA na dodiplomskom studiju. Neto cijena: 11 USD

DRŽAVNO SVEUČILIŠTE FLORIDA 766TALLAHASSEE, FL

GOSPODAR U POSLOVNOJ UPRAVI web stranica Ocjena: 87,68 Master program poslovne administracije Sveučilišta Florida sastoji se od 39 kreditnih sati po semestru i traje sedam semestara. US News & World Report sveučilište svrstava na 21. mjesto najboljih internetskih MBA programa. Internetski MBA na Floridi omogućava studentima učenje po fleksibilnom rasporedu. Florida nudi internetsku MBA specijalizaciju za analizu i financiranje nekretnina. U državi Florida nalazi se Centar za obrazovanje i istraživanje nekretnina. Ostala područja u fokusu su poslovna analiza, upravljački informacijski sustavi te upravljanje rizicima i osiguranjem. MBA iz države Florida namijenjen je profesionalcima koji rade ili pojedincima s jakim fakultetskim iskustvom, uključujući prvostupnike. Poželjno je opće razumijevanje načela kao što su ekonomija, financije i računovodstvo. Neto cijena: 16.450 USD

MISSOURI

UNIVERZITET ZA ZNANOST I TEHNOLOGIJU ROLLA, MO MAJSTOR U POSLOVNOJ UPRAVI Web stranica Ocjena: 88,23 Master of Business Administration sa Sveučilišta Missouri sastoji se od 36 sati: 21 sat osnovnog tečaja i 15 sati izbornih predmeta. Tečajevi pokrivaju razne teme, od e-trgovine i informacijskih sustava do poduzetništva. Fakultativni tečajevi uključuju pravo na informacijsku sigurnost i privatnost, međunarodni marketing i napredno zadovoljstvo i zadovoljstvo kupaca. Projekti temeljeni na istraživanju, stažiranje i praksa opcije su u ovom MBA-u. Kandidati za program moraju imati diplomu akreditirane institucije, stečenu s 3,0 GPA ili boljom. GMAT / GRE bodovi su također potrebni, zajedno sa životopisom i tri preporučna pisma. Neto cijena: 14.133 USD

SVEUČILIŠTE UTAH SALT LAKE CITY, UT

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE web stranica Ocjena: 88,36 Poslovna škola David Eccles na Sveučilištu Utah nudi magistra poslovne administracije. US News & World Report sveučilište svrstava na 17. mjesto najboljih internetskih MBA programa. Princeton Review sveučilište svrstava na 11. mjesto među mrežnim MBA programima. Internetski tečajevi u Utahu asinkroni su, ali pružaju interaktivne vrste učenja. Studenti mogu surađivati ​​na zadatku putem e-maila ili foruma za raspravu i dovršiti recenzije putem ovih foruma. U međuvremenu, mnogim internetskim studentima treba 24/7 fleksibilnost. MBA se sastoji od 48 kreditnih sati po semestru i uključuje trodnevno boravke u kampusu tijekom prve godine studija. Za prijavu na MBA potreban je stupanj prvostupnika s preporučenim prosjekom prosjeka od najmanje 3,0 neto cijena: 12.363 USD

SVEUČILIŠTE U MASSACHUSETTS-LOWELL NISKO,

MAGISTAR POSLOVNE ADMINISTRACIJE web stranica Ocjena: 88,61 Master za poslovnu administraciju sa Sveučilišta Massachusetts Lowell dostupan je u potpunosti na mreži i može se završiti za samo 18 mjeseci. Međutim, većina internetskih studenata pohađa jedan do dva tečaja po semestru, a studentima može trebati i do pet godina da završe program. Program uključuje 42 kreditna sata; To uključuje do 12 sati osnovne nastave od kojih se može odustati na temelju studentskog radnog iskustva ili akademskog iskustva u poslovanju. Studenti mogu polagati opći MBA ili odabrati, kroz širok izbor izbornih predmeta, područje koncentracije. Koncentracije uključuju informacijsku tehnologiju, poduzetništvo, međunarodno poslovanje, menadžersko vodstvo, zdravstvo i marketing. Izborni predmeti uključuju analizu radne snage, izgradnju novog poslovanja te pravo i etiku u zdravstvenoj zaštiti.

Neto cijena: 18.375 USD SVEUČILIŠTE
JOHNS HOPKINS

BALTIMORE, dr. Med

MAGISTARSKI STUPANJ U POSLOVNOJ UPRAVI

web stranica

Ocjena: 93,21

Diplomanti

poslovne škole Carey na Sveučilištu Johns Hopkins drže položaje u visokim organizacijama poput Morgan Stanley, Ernst & Young i Svjetske banke. Master u poslovnoj administraciji sastoji se od 54 kredita. Prosječni student Carey School završava tečaj za 2,7 godine, ali studenti moraju diplomirati do šest. Internetski tečajevi traju osam tjedana, što odgovara rasporedu nastave u kampusu. Tečajeve predaje isti fakultet. Online studenti mogu birati između koncentracije u financijama, zdravstvu i marketingu. Koncentracije komunikacije, vođenja i pregovaranja uglavnom se mogu postići putem interneta, ali zahtijevaju kratka boravka u kampusu u Baltimoreu u trajanju od dva do tri dana

Facebook Comments
error: Content is protected !!