Kod nasZANIMLJIVOSTI

POUČNA PRIČA NEUZVRAĆENE LJUBAVI.

PODIJ€LI = $HARE

Jedn0g dana, sir0masni mladic zapr0sio je b0gatu djev0jku, a ona mu 0dgovorila: “Tv0ja mje mje$ecna placa j€dnaka je m0m dnevn0m tr0sku, kak0 0cekujes da $e udam za teb€?”
Iako su ga povrijedile njezine riječi, mladić je nije mogao lako zaboraviti. Još je volio ovu djevojku.
Deset godina kasnije, slučajno su se sreli. ”Kako si? Ja sam sada udana, a znaš kolika je plaća mog muža? 15.000 dolara mjesečno, možeš li to uopće zamisliti?”
Mladić je bio tužan i jedva je zadržao suze slušajući ženu koju je nekada volio. Ubrzo im je prišao njezin muž. “Bok šefe. Vidim da ste upoznali moju ženu.”
Zatim se okrenuo ženi: “Draga, ovo je moj šef koji vodi poslove vrijedne 100 miliona dolara. Zamisli, uspio se obogatiti iz inata jednoj ženi, koju je mnogo volio, a ona ga povrijedila.”

OVO ISPOD SU KORISNI SAVJETI:

Ne gledaj na ljubav kroz materijalno, jer ljubav tamo ne stanuje.
Ako ti se netko, kao sviđa, zato što ima najnoviji tip BMW-ea, veliku kuću tik uz more, dobrostojeću firmu, s velikim priljevom novca itd itd… To ti stara moja nije ljubav, to je materijalizam. Ali ako ti se netko svida i na neki način voliš tu osobu, onakvog kakav je, pa upravo da nema ni za kiflu, što bi rekli. E, to se zove prava ljubav. Samo se prepusti ljubavnim čarima i ako je ljubav obostrana, mora Vam biti dobro i ta ljubav trajati će sve dok dišete.
Ako ti se netko na prvu svidi, a i ti osjetiš, da se i ti toj osobi sviđaš, tad ne okolišaj i ne čekaj previše, jer svako čekanje i tipkanje na stotine poruka, kao i poziva, ne vodi ničemu, osim početku kraja. Što više vremena provedeš uživo s nekim, tu će biti više šanse da se bolje upoznate i ako Vam je suđeno, Vašoj ljubavi neće biti kraja.
Voli i ne čini greške, ako te osoba koju ti voliš, takođe iskreno voli. Ne dozvoli, da ti netko za 30god postavi pitanje: “Da možeš vratiti vrijeme, da li bi ga vratio-vratila?”. Zivi zä 0väj tr€nutäk, za $adä i $lu$aj übrzän€ 0tkücäj€ $v0gä $rcä.

Facebook Comments
error: Content is protected !!