POZNANSTVA-VEZE

Tražim srodnu dušu, muškarca za ozbiljnu vezu i brak.

PODIJ€LI = $HARE

Ja sam jednostavna i siromašna djevojka sa sela. Imam 29 godina i razvedena sam. Živim sa svojom obitelji. Ovdje tražim dobrog i brižnog muškarca s kojim ću stupiti u brak i imati djecu.

Razvela sam se i imam sina od 4 godine. Odgojena sam kako dijete u vrlo marljivoj i vrijednoj obitelji, no kakva je danas situacija na Balkanu da se jako teško živi, tako i mi nemamo dovoljno novca da bi živjeli normalno. Radila sam sezonski u Njemačkoj, šparoge i jagode, pa ću vjeruem i ovog proljeća ići tamo na posao, ako se prije toga ne udam, što bih jako voljela. Moj prioritet je da se udam za normalnog, pažljivog, vrijednog muškarca, s kojim ću zasnovati obitelj, odnosno vjenčati se, imati djecu i živjeti normalno kako treba.

Lažni i dvolični ljudi ostanite daleko od mene. Avanturisti, alkoholičari i kockari, također ne javljajte se na ovaj moj oglas, jer ja takve ne želim u životu i ne želim ponovo prolaziti kroz traume kroz koje sam prolazila s bivšim mužem, teškom budalom i pijandurom. Ako si normalan, javi se i ako mi se na prvu svidi tvoj komentar, ja ću ti se javiti da se dogovorimo oko razmjene brojeva i susreta uživo. Može i na viber. Čekam te, JAVI SE <3

Facebook Comments
error: Content is protected !!