POZNANSTVA-VEZE

Tražite li domaću ženu iz Bosne ?

PODIJ€LI = $HARE

Želite li se povezati sa domaćom ženom iz Bosne ? Onda, je ovo prilika za tebe.

Upoznajte 45-ogodišnju domaću damu iz Bosne, koja traži muškarca za druženje, povremeno viđanje i moguću ozbiljnu vezu. Ova Bosanka je iz Sarajeva, nikada se nije udavala i ukratko je rekla nešto o sebi i vrsti muškarca kojeg traži.

Kako biste opisali sebe?

Ja sam vrlo prizemna žena koja poštuje Boga više od svega. Vrlo sam ambiciozna i volim provoditi vrijeme sa prijateljima i bližim poznanicima. Obožavam provoditi kvalitetno vrijeme sa muškarcima i volim dijeliti razne ideje i razmišljanja. Ja sam samohrana žena i tražim ljubav. Mogu pružiti pravu ljubav nekome kome je potrebna, volim dobru muziku, putovanja i pjevanje. Mnogo sam Bogobojazna žena, možda sam previše ponizna, poštujem sve ljude i nije mi bitno koje su vjere ili nacije. Ne pušim. Kršćanka sam i vrlo sam brižna osoba koja dolazi iz vrlo turbulentne i loše propale veze s muškarcem, koji je očito bio prolazna stavka u mom životu. Ako me imate pored sebe i pokažete mi istinsku ljubav, onda nećete požaliti što me držite pored svog srca.

Tražim poštenog čovjeka, slobodnog duha, vjernog, odgovornog, prepunog ljubavnog žara, s budućim ciljevima i snovima. Pa, ono što želim je muškarac, koji će ispuniti moje gore navedene kriterije, samo takav me zanima i ništa više. Obitelj moga bivšeg vanbračnog partnera neće nikako da razgovara sa mnom i ne žele imati nikakvog kontakta. Oni ne razumiju, niti shvaćaju kroz šta sam prolazila sa njim. Nemaju nikakve tolerancije prema meni i nikako da shvate da je greška u njemu, jer je kladioničar i pijana bitanga. Izgleda da me malo ko razumije, pa mi treba nešto poput diskretne veze, da se malo oporavim i vratim u život. Također, muškarac kakvog tražim, mora biti stručnjak u ispunjavanju svih mojih ljubavnih snova, kada smo sami kod mene, ili kod njega (tebe). Moraš biti fantastičan. Moj ljub*vnik mora biti spreman da mi dođe kad god ga poželim.

Ne želim lažnog igrača, koji ne zna šta želi u životu. Nemam ja vremena za igre, pa ako me smatraš zanimljivom i da bi htio stupiti u kontakt sa mnom, možemo se povezati, tako što ćeš u komentaru ispod napisati nešto o sebi, a ja ću odabrati ko mi paše i kome ću se privatno javiti.

Facebook Comments

6 thoughts on “Tražite li domaću ženu iz Bosne ?

  • Ja trazim ako te interesuje da imas lep zivot javi se meni.dese upoznamo

  • Božo Mišković

    I ja sebi tražim srodnu dušu, nisam agresivan niti pijem, tako si zainteresovana možemo stupiti u kontakt, a ako ne opet dobro idemo dalje

  • Rád bych vás poznal.

  • Evo mene samo dođi kod mene i imaćeš sve

  • Postovanje!Ja bih te htio upoznati Imam 50 Godina i krscan sam zivim u Njemackoj.Ako si zainteresirana javi se.Pozdrav

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

error: Content is protected !!