POZNANSTVA-VEZEPriče

Da bi ste udanu ženu uspješno odveli u krevet, morate naučiti OVO!

PODIJ€LI = $HARE

Udane žene ne traze ljubav do kraja zivota, one su odavno prestale vjerovati u te pričice o prinčevima na bijelim konjima. Vecina udanih zena savrseno dobro znaju sta zele, i te stvari ponekad nebi priznale ni sebi samima.

Svaki muškarac, koji ima želju zavesti ženu koja je udana, mora ju pokušati u 3 bitna koraka uvjeriti, da se radi, upravo o njemu, kao o muškarcu, koji će ispuniti sve želje i maštarije od te udane zene.

1━ Morate ju malo zadirkivati (bockati)


Prilikom samoga strata, morate stvoriti neku privlacnost ka njoj, da bi ona vec na pocetku postala zainteresirana za Vas. Pomalo, ali ne često, dobro je aludirati na s€ks i to bi bio možda od najboljih načina. Na kraju krajeva, sve se i svodi na to, glede takvih spojeva. Zar ne ? Najbitnije je, da sve to odradite sa puno paznje, da zena ne pomisli u samom startu da se tu radi o nekom ludom manijaku. Ni slučajno ne pretjerujte s perverzijama, i ne nastupajte previše vulgarno u samom startu.

Trebali biste ju na pravi i pažljiv način potaći na to, da ona razmišlja o vama, kao o nekom s kim se može s€k$ati bez problema i posljedica. Vi biste trebali biti zažetnik njenih s€k$ualnih maštarija, tako da ona u svojoj glavi stvori dojam, da ste zaista kompatibilan muškarac da to i ostvari s vama.

2━ Trebate ju ubijediti, da bi se osjećala lijepom

Najveći postotak žena koje su udane, uglavnom se ne osjećaju previše privlačnima, jer su ih njihovi muževi zapostavili, više im se ne obraćaju, niti djelima, niti rječima i ne dijele im komplimente, kao što su to nekada činili.
Posebno, ako je žena rodila, vrlo je vjerojatno, da je pretjerano samokritična glede svog izgleda. Trebali biste ju šarmirati izrazito jednostavnim komplimentima. Ali pri tome, trebate biti dosta iskreni i pazljivi. Udana žena nije tamo neka balavica, da će pasti na otrcane i prozirne fore, tipa: “Super si, imaš prelijepe oči, a $I$€ su ti kao iz snova”. Najveći broj udanih žena nisu baš zadovoljne svojim guzama, pa nebi bilo loše da na spoju udanoj ženi kažete: “Zaista izgledaš opasno dobro i zavodljivo u tim hlačama”.

Postupno, kada to osjetite, trebate pohvaliti i njenu “prekrasnu” kosu i naravno prelijepe grudi, mekanu i nježnu kožu, lijepe ruke, ili bilo što slično što vam na um padne. Najbitnije je, da joj iskreno pohvalite ono, što stvarno smatrate da je dobro na njoj, a malo da se i nakiti, nije na odmet. Poanta je u tome, da sve to izvedete jako pristojno, a s druge strane s velikim kapacitetom “Pohote”. Ako budete previše vulgarni i govorite udanoj ženi već viđene i otrcane floskule i riječi, zasigurno nećete kod nje ostaviti dojam muškarca, kojega ona odavno želi u svojim maštarijama.

3━ Morate ju opustiti i dokazati joj da ste zaista diskretni

Vi, kao muškarac zavodnik udane žene, ništa ne gubite, ali ona može izgubiti sve i jako riskira. Trebali biste joj dati do znanja, kak ovas ne zanima ozbiljna veza i morate ju uvjeriti da ste zaista diskretna osoba.

M0gao bi proci, recimo 0vaj nacin: “Ma baš si mi turbo i pretjerano $€ksi, nije da bih s tobom u neku vezu, al baš cesto razmisljam o tome, da s mojim rukama prelazim prek0 tv0jih izazovno sek$i b€dara”….

Ženi, koja je udana, a pristala je na spoj s vama, morate znati dokazati da ste odličan majstor u svim pravilima preljuba, tako da ju potaknete na učestala razmišljanja 0 njenim savršeno vrucim 0rgazmima, koje cete vi ka0 pravi Šarm€r, ilitiga “ŠVAL€R” znati pružiti, a ne da se ona izlaže pretjeranom riziku i da bude izložena raznim skandalima i tračevima.

Ova tri savjeta Vam dajem, jer sam ih prakticirao nebrojeno puta u mom životu s
udanim ženama, a te jako bitne radnje za sve muškarce prakticiram i dan danas, još uvijek.

Facebook Comments
error: Content is protected !!