POZNANSTVA-VEZE

Slobodna sam Ciganka, tražim nekog dečka ili starijeg muškarca da se udam, da živimo zajedno i imamo decu.

PODIJ€LI = $HARE

Ćao, ja sam Ciganka i zovem se Cuma. Volela bi upoznati nekog muškarca da se viđamo uživo i da se venčamo, ako se svidimo jedno drugom.

Ja sam siromašna, ali mam dobro srce i dušu. Ti ne trebaš biti neki bogataš, jer ja se ne ložim na takve. Dosta je da imaš svoju kuću ili stan, tako da ne živim stobom na ulici. Nisam se nikad udavala, ali imala sam neku vezu koja je trajala godinu dana. Ufatio me je jedan srbijanac, ali nije bio čovek kako treba pa sam ga ostavila pre 3 meseca. Moj babo mi sad ne brani da nađem nekog i da odem iz kuće. Ima nas 12 sestara i braće, pa babo to sve nemože finnancirar od željeza sa kojim se bavi. Kriza je svuda…

Ako si dobar čovek i nećeš prema meni biti kao prema nekoj robinji, ako si normalan i dobre si duše, javi se da se upoznamo i počnemo nešto. Može i avanturica za početak, ali ja pucam a udaju, tako da me samo to u poslednje vreme zanima. Godine tvoje me ne zanimaju, samo da možeš napravit dete. Vera i nacija me takođe ne zanima, jer svi smo mi ljudi.

Javi se da se upoznamo, daću ti moj broj i skajp ako primetim da si ozbiljan i pravi.

Facebook Comments
error: Content is protected !!