POZNANSTVA-VEZE

IMALI OVDE NEKO DAMU NESMETA ŠTO SAM CIGANKA I DA BI ME HTEO UZETI ZA ŽENU?

PODIJ€LI = $HARE

Zdravo, ja sam Ajesa Godište sam 1997-o. U društvu sam totalno neprimetna, tako mi kažu… Kažu da sam slatka devojka i dobra, ja ne volim da se hvalim ali volim da držim do sebe…

(POGLEDAJ MOJU SLIKUISPOD)

Nudili mi poslove za žene u hotelu u ljubljani, da budem sobarica. Nisam to htela raditi, jersam čula da tamo ima po sobama svakakvih perverzija i sranja. Ja nisam takva devojka. Ajde dase upoznamo i saznačes kakva sam stvarno, a ja bih se udala i to pod hitno… Znam biti jako sam bezobrazna, nevaljala i vatrena (posebno ukrevetu). A štose tiče tvojih godina moš biti do 37god, ali godine su ipak samo broj. Možda mi se svidiš i puno stariji. Kod mene ide ono pravilo, dok traje utakmica ja navijam i igramo se, bilo gde i bilo kad.

Pozitivno sam luda i opičena,uvek sam u pokretu i u nekom svom svetu lepih maštarija. Nisam bila nikad udata i nemam decu. Ne izlazim baš previše, mirniji sam tip ženske. Kroz život mnogo je lepše koračati kroz njega držeci se za ruke… Ja sam svesna svoje lepote i svog izgleda željnasam dobrih poznanstava i druženja. Lakše mi i lepše bude kad kucam sa nekim jer na taj način ubijam samocu i dobro je to jer možda naletim na pravog muškarca koji ćemi biti partner i moj čovek.
JAWISE 🙂

Facebook Comments
error: Content is protected !!