Kod nasZANIMLJIVOSTIZDRAVLJE

Najbolje dječje vreće za spavanje!

PODIJ€LI = $HARE

U ovom vodiču objasnit ćemo kako odabrati najbolje dječje vreće za spavanje, ili dječje vreće za spavanje za svoje najmilije bebe, kako bi se smirili i udobno spavali.

Osiguravanje mirnog, toplog i ugodnog sna vašeg djeteta uvijek je bio prioritet za svaku majku ,a vreća za spavanje (“aka” komplet s dugim rukavima) prepoznata je kao najudobnija i prije svega sigurna odluka.

To osigurava pravilnu tjelesnu temperaturu tijekom cijele noći i bolje je, jer deke i pokrivači mogu ometati dijete u pokretu i disanju.

Vreća za spavanje je relativno nova stavka na Balkanu, koju smo otvorili i naučili cijeniti od majki koje ovo koriste od ranih dana života svoje djece, a ponekad i školske dobi. Sastoji se od prave vreće, zatvorene odozdo i udobne trake na vrhu, poput odijela.

Očito je da uvijek postoji mnogo zabrinutosti zbog toga, ali je potrebno podupirati ove prve korake prema eksperimentima i neovisnosti pružajući im najbolji proizvod dostupan na tržištu.

Kako odabrati dječje vreće za spavanje?

Počnimo, međutim, s činjenicom da savršena vreća za spavanje za djecu ne postoji. To znači da će roditelji morati pažljivo odabrati između različitih dostupnih rješenja slijedeći neke osnovne elemente i parametre.

Među njima su i temperatura korištenja, visina djeteta, volumen i težina. Osim toga, ne može se zanemariti jednostavnost korištenja i dobu godine u kojem će se koristiti.

Vreća za spavanje za djecu je jedini element koji jamči djetetu siguran noćni san i omogućuje mu da se slobodno okreće preko noći, nikad se ne otkriva i smrzava.

Vreća za spavanje omogućuje djeci da ostanu topli neprekidno. Također možete koristiti pokrivače za pelene koji su jednako korisni za spavanje bebe tijekom cijele noći.

Ove pokrivače i vreće za spavanje dolaze s aplikacijama (to je dizajn ili crtani lik na pokrivačima i vrećama za spavanje).

Koju veličinu odabrati?

Pobrinite se da odaberete vreću za spavanje koja odgovara veličini vašeg djeteta.
Od rođenja odaberite model od 0 do 6 mjeseci, odaberite vreću za spavanje 70 cm, za jako male bebe odaberite vreću za spavanje maksimalno 60 cm, tako da se dijete ne osjeća izgubljeno u prevelikoj vreći za spavanje, za dijete od 6 do 12 mjeseci odaberite vreću za spavanje najmanje 90 cm.

Neki modeli su podesivi po duljini kako bi se prilagodili veličini djeteta, ovi se modeli prilagođavaju klikom sustava, te Vreće za spavanje dostupne su od 6 do 24 mjeseca.

Odabir veličine Vreće za spavanje vrlo je važan čimbenik za udobnost i sigurnost u isto vrijeme. Torba bi trebala biti dovoljno velika da se dijete udobno kreće, ali ne dovoljno da se može skliznuti prema unutra kako bi se izbjegao rizik od gušenja.

Dakle, dobro, to su prilično dobre vreće sve dok su dobro odabrane. Umjesto toga, zanemarite mjesece najavljene različitim robnim markama i odmah se usredotočite na centimetre.

Pogotovo ako je vrećica teška, ne možete pogriješiti kupnjom vrećice 25 cm dulje od vašeg djeteta: to će mu omogućiti lakše, polagane pokrete. Ako nemate vrlo malo dijete, imajte na umu da se samo 65 ili 70 cm duge vrećice mogu koristiti u vrlo kratkom vremenu, a samo u prvih nekoliko mjeseci!

Da biste osigurali sigurnost djeteta, odaberite podesive: s gumbima na dnu kako biste ih prilagodili dvjema različitim duljinama, a s gumbima ispod pazuha, kako biste prilagodili dekoltea.

Prilagodite vreću za spavanje na temperaturu dječje sobe!

Imajte na umu da bi dječja soba idealno trebala imati temperaturu od 18 ° C do 19 ° C. često provjeravajte da vašem dijetetu nije previše vruće, kao što je stavljanje ruke na trbuh, ali također provjerite jesu li djetetu ruke hladne.

Ako su mu ruke jako tople, jer je previše vruće, trebali biste shvatiti, možda djetetu treba dati nešto za piti, ili smanjiti temp u prostoriji. Također možete odabrati indeks vreće, koji je pokazatelj, jer vam omogućuje da odaberete vreću za spavanje ovisno o sezoni i temperaturi.

Izaberite Vreće za spavanje od organskog pamuka!

Organski pamuk ima mnoge osobine koje pomažu bebama da provode lijepe, meke i mirne noći, pruža dobru cirkulaciju zraka između vlakana i dobre evakuacije vlage, što ograničava prekomjerno znojenje tako uobičajeno kod dojenčadi i vrlo često je odgovoran za poremećaj spavanja djeteta.

organski pamuk pruža super meki kontakt, raste bez pesticida ili kemijskih gnojiva i stoga je idealan za osjetljivu i reaktivnu kožu.

Prilikom odabira Vreće za spavanje:

Odaberite strojno pranje dječje Vreće za spavanje.
Izbjegavajte sušilicu koja oštećuje vatu.
Bilo bi dobr0 pr0vjeriti, da nema trake za kanale ili dugih kabela k0ji m0gu biti 0pasni i tak0đer pr0vjerite čvrst0ću pritiska.
Kupite noćnu vreću za spavanje s donjim zatvaračem, što olakšava odijevanje.

Zašto je dječja vreća za spavanje sigurnija?

Vreća za spavanje idealna je posebno za spavanje novorođenčeta, jer ga uvijek zadržava toplim preko noći, ali ga ne potiskuje i prije svega bez rizika da ga uguši.

Ova posljednja točka svakako je najvažnija.
Jedan od najčešćih čimbenika rizika za takozvani sindrom iznenadne smrti dojenčadi (SIDS) jest da djeca spavaju na madracima, jastucima ili pokrivačima koji su previše mekani i omotani.

Vreća za spavanje dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebu da djeca budu topla, ali sigurna. Kako bi se udobno smjestili u svoje vreće za spavanje.

Pedijatri i znanstvenici savjetuju, u stvari, dopustite djetetu da spava na leđima i apsolutno izbjegavajte jastuke i deke koji ga mogu ugušiti, preferirajući nešto što ga obavija i ne olakšava kretanje noću.

Osim toga, u usporedbi s tradicionalnim pokrivačima, Vreće za spavanje omogućuju djetetu slobodno kretanje tijekom spavanja i izbjegavanje znojenja zbog prekomjerne topline. U stvari, postoje razne toplinske vreće, što vreću čini svestranom, ovisno o sezoni i klimi.

Oni koji žive u gradovima s blagom klimom definitivno mogu odabrati 4-godišnju vreću za spavanje koja ima prosječnu toplinsku struju od 2,5, savršenu za bilo koje doba godine.

Zaključak!

Vreća za spavanje može biti pravi pratitelj za spavanja i bebu učinila najsretnijom, toliko da se može koristiti čak i u školskoj dobi. Vreća za spavanje dizajnirana je za malu djecu mlađu od 6 godina i dugačka je oko 168 cm.

Potreba za mirnim i toplim spavanjem, u stvari, je prioritet ne samo bebe, nego i starije djece, kojima je potrebno da se dobro odmorite, kako bi dijete nakupila adrenalina i energiju za sljedeći dan.

Da biste odabrali vreću za spavanje za bebe ili vreću za spavanje za djecu, savjetujemo vam da dobro procijenite toplinski zapis prema klimatskim uvjetima vašeg mjesta i sobi u kojoj beba spava.

Za mir uma, možete odabrati vreću za spavanje za sve 4 sezone i ocijeniti je zimi i / ili ljeti u slučaju odmora u planinama ili na moru.
S vrećom za spavanje, čak i mame i tate konačno će imati slatke snove!

Nadam se da ste sada dobili sve informacije o vašim dječjim vrećama za spavanje, budući da smo opisali gotovo sve u ovom članku.
Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima, i preporučite im da odvoje malo vremena, da bi ga pročitali.

Facebook Comments
error: Content is protected !!