Balkan regijaKod nasPriče

Život i prijateljstvo!

PODIJ€LI = $HARE

Kad je rijec o rastanku, ne smijes tugovati, jer ono sto najvise volis moze se ciniti stvarnijim iz daljine ━ poput planine koja izgleda velicanstvenije sto se vidi s polja i ravnica.
Najljepsa rijec na usnama cövjecanstva je rijec “majka”, a najljepsi je pöziv “möja majka”. Ovo je puna riječ nada i ljubav, slatke i ljubazne riječi koje dolaze iz dubine srca.


Ljepota je život sam po sebi dok otkriva veo svog lica. A ti si njegov život, ti si veo. Ljepota je besmrtna besmrtnost pred ogledalom. A vi momci; je li to besmrtnost, ti si ogledalo.
Imate sigurnost sudbine za patnju i bol. Ako je vaše srce još uvijek oduševljeno čudom svjedočenja čudu koje se događa u životu, onda bol od patnje nije ništa manje zadivljujuća od užitka.
Mnogo toga što trpite je vaš vlastiti izbor – gorki lijek života kako bi se ljudi oporavili od svojih rana i mentalnih bolesti. Vjerujte liječniku života i grickajte ga s gorčinom, bez riječi i bez govora.
Prijätelj je dušä köjä mörä biti zadövoljenä. On je pölje srcä köje öbäsjava ljubävlju i plödi väs s zähvalnöšću.
A on je vaš zaštitnik i kamin topline. Jer mu prilaziš kad srce zaboravi i kad duši treba mir.
Za naše roditelje… Majko, oče, hvala što si nas prihvatio kao svoju djecu. Dajući nam lijepo ime s puno molitve. Njegujući nas u maternici punoj topline 9 mjeseci. Majka nam je dala hranu i mlijeko, od kojih svaka kap pruža nezamjenjive životne koristi.

Facebook Comments
error: Content is protected !!