ŠOKANTNO

OVA ŽENA JE UHVATILA SVOG MUŽA, DOK JE SILOVAO NJIHOVU KĆERKU OD SAMO 7 GODINA. POLILA GA JE BENZINOM I ZAPALILA!

PODIJ€LI = $HARE

Žena je uhićena, zbog toga,

jer je polila i zapalila muža s benzinom, nakon što ga je uhvatila kako siluje njihovu vlastitu kći od 7 godina.
40-godišnja Tatanysha Hedman iz Rentona, (Washington), priznala je, da je zapalila muža pedofila živog, jer bi “pucanje iz pištolja u njega bila previše lijepa kazna”.

Prema policiji iz Renton-a,

njen muž Vincent Phillips, 52-god, bio je namočen benzinom, nakon što je zaspao u krevetu. Istražitelji su potvrdili, da je zapaljen dok je spavao. Philips je tada istrčao iz stana i uspio voziti svoj automobil niz ulicu. Dok je još uvijek plamtio u dućanu Skyway trgovine. U kojoj je vrišatao “Ja sam zapaljen, pomozite mi!”
Ljudi su požurili i ugasili ga, prije nego što je ušao u trgovinu i pao na koljena. Očito u agoniji, moleći: “Pomozi mi! “CCTV snimke snimile su trenutak. Kad je on ušao na vrata trgovine dok su kupci gledali u šoku kako je izgledao teško opečen. Prodavačica trgovine nazvala je 911 i prva pomoć je ubrzo stigla, pa su odvezli zapaljenog Phillips-a u bolnicu Harborview Medical Center, za liječenje od teških opeklina. Fotografiju je, također snimila sigurnosna kamere na lokalnoj benzinskoj postaji. Gdje je gospođa Hedman kupila benzin, samo nekoliko sati prije incidenta. Može se vidjeti, kako ležerno puni kanister s benzinom i stavja je u stražnji dio kamioneta.

Gospođa Hedman stavlja benzin u vozilo, samo nekoliko sati prije incidenta.


Gospođa Hedman

je uhićena i suočena je s teškim optužbama za napad i palež svog muža. Nakon što je priznala policiji da ga je zapalila… Nakon što ga je uhvatila da siluje njihovo dijete od 7 godina. Prema policijskim izvješćima, rekla je policajcima: “Ubiti bi ga bilo vrlo lako, ali to bi bilo previše lijepo za njega.”

Detektivi tvrde, bi bilo pošteno da pedofil Philips dobije najstrožu kaznu u prvom stupnju, za zlostavljanje maloljetnog djeteta. Philips je hospitaliziran na intenzivnoj njezi. Zbog ozljeda, je pod policijskim nadzorom i bit će u pritvoru za pedofilske okrivljenike, nakon što se oporavi. Liječnici u Medical Harbor Harborviewu, izjavili su da je “sretan što je uopće živ” nakon tog incidenta. Dodajući: “Možda je preživio incident, ali njegove ozljede promijenit će njegov život i nikada se od toga neće oporaviti”.

Facebook Comments
error: Content is protected !!