Balkan regijaVIJESTI

AHMETI BABIĆ – BALKANSKI HAKER

PODIJ€LI = $HARE

Ne prihvaćajte zahtjev za prijateljstvo od te osobe!

Na Facebook-u se na sve strane dijeli ovaj sadržaj i preporučujemo svima vama da budete oprezni.

Ako si otvorio ovu poruku:

Obavezno podijeli svim svojim kontaktima na Messenger. Da, ako su dobili bilo kakvu poruku na Fejsu-Mesenđeru od te osobe, da ju ni slučajno ne otvaraju. Jer se radi o nedavno otkrivenom hakeru, koji provaljuje u vaše profile. On mijenja lozinke na tim profilima, krade vam sve grupe i stranice, u kojima ste administrator (ako ih imate).

On na slici

profila stoji pored svog automobila BMW X6. Ako slučajno prihvatiš taj profil u prijateljstvo na Facebok, ili chat u Messenger… Tada ćeš biti zaražen virusom, koji će ti ukrasti profil i nastaviti će krasti i tuđe profile u tvoje ime. Kopiraj ovaj text i proslijedi ga u poruci svim svojim prijateljima na Fejsu.

Balkan Hackers, European Hackers

Taj Balkanski Hacker 

obogatio se krađom tuđih Facebook profila, krađom tuđih Facebook stranica, krađom Facebook grupa i aplikacija. Ne djeluje sam, nego ima i pomagače, s kojima dijeli zaradu od prodaje svega što smo naveli. Ova grupa hakera djeluje diljem svijeta i nitko im još nije ušao u trag. Poznato je samo njegovo ime i prezime, kao i nekoliko slika. No gdje je taj Haker i u kojem je stanju, policija još nije otkrila. Dobro se čuvajte, odnosno trebate zaštititi svoje profile. Zaštita je važna, kako ne bi ostali bez profila. Ako niste sigurni kako to učiniti, pitajte nekog od svojih pouzdanih prijatelja. Ili nas kontaktirajte u komentaru i objasnit ćemo vam.

Iz nepouzdanih izvora

doznajemo da se nalazi u Latinskoj Americi. U zemlji u kojoj je novac prioritet i u kojoj za novac možete učiniti sve. Te se tako zaštititi od mogućeg dolaska policije. Lijepo zvuči imati novi BMW, nekoliko vila uz obalu Mlade djevojke u izobilju, puno nekretnina i veliki bankovni račun, ali svima mora biti jasno da to nije stečeno na pošten način i da takvi ljudi padaju.

Balkan Hackers European Hackers
Balkanski haker

Facebook Comments
error: Content is protected !!