TEHNOLOGIJA

Alpik Švicarska – Strujni biznis servis

PODIJ€LI = $HARE

Tehnologija napajanja


Alpik je kompetentan partner u tehnologiji napajanja. Jamčimo da struja može teći-i tako sigurno i sigurno stići na svoje odredište. Od planiranja do montaže i puštanja u pogon pružamo sve usluge iz jednog izvora.

Planiranje i provedba projekata instalacije kabela montaža kabela

Izgradnja kabela s projektima napajanja jedno je od područja naše kompetencije. Naši iskusni građevinski timovi postavljaju kabele svih vrsta, podržavaju ih veliki park specijalnih strojeva i alatnih strojeva.
Mi smo stručnjaci u području kontrolnog kabela, posebno u području tehnologije opskrbe energijom. S našim iskusnim montažnim timovima krećemo bilo koju vrstu kabela, od najmanjih do najviših veličina, na svim naponskim razinama do 20 kV. u konvencionalnim cijevnim postrojenjima u stazama, tunelima i podzemnim špiljama. To je učinjeno ručno, mehanički, kao i injekcijskom tehnologijom.

Planiranje i provedba projekata izgradnje kabela
Podzemna brtva kabela


Kabelska konstrukcija u tehnologiji napajanja je naša specijalnost-s različitim područjima primjene: izrađujemo zemljane, zemljane i betonske radove, postavljamo cijevi i povlačimo kabel.
U području podzemnih kabela za projekte opskrbe električnom energijom, mi smo svestrani u upotrebi: za naše klijente obavljamo zemljane, zemljane i betonske radove, kao i cijevi u novim zgradama i popravcima.
Čak i kod povlačenja kabela, Svi radovi su u našim rukama: brtva cijevi, kontrolni kabel s niskonaponskim, srednjim naponskim i visokonaponskim kabelima, postavljanje krajnjeg zvona, spajanje kabela i konačno upad. Naši glavni kupci su željezničke tvrtke i elektrane.

Planiranje i provedba projekata izgradnje grobnih labavih linija
Cjevovod grobnog gubitnika


Izgradnja grobne labave linije pruža niz prednosti u energetskoj tehnologiji – bilo da se radi o kućnom povezivanju ili kanalizaciji. Izvršavamo sve predložene postupke. Zbog naše svestranosti možemo ponuditi najisplativije i najoptimalnije rješenje za izgradnju vodova u području izgradnje rasutih linija. Bilo je to Erdrammung, koji se uglavnom koristi u malim kućnim terminalima, ili pritisnite rupu u podzemnim prijelazima cesta ili vodenim putevima. Naše usluge uključuju ne samo stvarni cjevovod, već i savjetovanje, upravljanje projektima, sigurnosne usluge i još mnogo toga.

Planiranje i izvršenje tvornička linija i građevinski radovi
Tvornica, linija i građevinski radovi


Bilo da su linije, rudnici, ceste ili voda. Premjestimo zemlju i nadvladamo izazove bilo koje vrste gdje se Baumeisterarbeiten mora osigurati u vezi s kabelima, mi smo kompetentni, očiti partner. Naša specijalnost je izgradnja kanalizacijskih, plinskih i tlačnih cijevi. Zanimljivo je da se bavimo električnom energijom i komunalnim uslugama jer se ti inženjerski radovi često nadopunjuju izgradnjom kabela. Nudimo i profesionalnu ukupnu izvedbu – od planiranja do implementacije i upravljanja. Zahvaljujući sveobuhvatnoj sinergiji Gewerk Alpiq, možemo zaključiti zanimljive kombinirane ponude.

Projektiranje, montaža i servisiranje tehničke opreme objekta
Tehnička građevinska oprema


Za opskrbu energijom gradilišta nudimo sveobuhvatna Vremenska rješenja. Istodobno, na gradilištima uvijek postoji dovoljna količina električne energije. Na gradilištima, potreba za električnom energijom za napajanje opreme može biti vrlo visoka – istodobno se koriste dizalice, tunelske bušilice, betonske tvornice, uredi, kompresori i još mnogo toga. Da bismo se nosili s dodatnom potražnjom, nudimo sveobuhvatne privremene instalacije-za iznajmljivanje ili kupnju. Spojni i distribucijski ormarići, transformatorske stanice i generatori električne energije planiraju naši stručnjaci, isporučeni, montirani i pušteni u rad

Projektiranje, izgradnja i servisiranje električnih motora
Navijanje motora


U području električnih motora i namotaja električnih motora, dizajniramo i stvaramo električne instalacije. Naš asortiman proizvoda uključuje sveobuhvatnu analizu kvarova i održavanje opreme. Električni motori se koriste u različitim uvjetima. Njihova pouzdanost je preduvjet za neprekinuti rad. Da bismo to osigurali, nudimo preventivno održavanje koje uključuje električna, toplinska i vibracijska mjerenja. Pravovremena zamjena ležajeva i kontakata prema planu održavanja vaše proizvodnje također je naša specijalnost. Prilikom finaliziranja motora pružamo sve usluge koje poboljšavaju rad sustava: od burze, putem zamjene kontakata prije ažuriranja namota.

Projektiranje, izgradnja i održavanje distribucijskih ploča
Upravljačka ploča


U području izgradnje ploča imamo desetljeća iskustva i obavljamo misije od A do Z vlastitim rukama.
Ploča je dio električne instalacije u elektrotehnici i strojarstvu. Na njima se nalaze preklopni elementi kontrolera. U ovom području imamo desetogodišnje iskustvo, od planiranja i razvoja, kroz termoelektrična mjerenja prema normama nivoa do ugradnje postrojenja.

Izvođenje radova održavanja u i oko
Elektrane
Održavanje elektrane


Kako bi se osiguralo da elektrane i trafostanice rade, investicije moraju biti stalno servisirane i održavane. Naše usluge održavanja elektrana su vrlo raznolike. Od građevinskih i komunalnih radova, izgradnje linija i stolarije do čišćenja kanalizacije, održavanja interijera i vrtova, zimskog održavanja, zbrinjavanja otpada: općenito, upravljanje objektima također je održavanje i održavanje elektrana kako bi se osigurala sigurnost i vrijednost – ali ovdje su potrebne posebne vještine. Uglavnom radimo na Alpicovim trafostanicama, kao i regionalnim i lokalnim elektranama i industrijskim poduzećima s odgovarajućom opremom.

Kupnja Alpik Menadžment AG

KONTAKT:

Holstrasse 188
8004 Zurich
Švicarska
T: +41 44 247 40 00
F: +41 44 247 40 81

Facebook Comments
error: Content is protected !!