TEHNOLOGIJA

Lansiran novi Iphone 13 otporan na metke.

PODIJ€LI = $HARE

Tijekom ljeta ove 2021 godine proširila se vijest, da će novi Iphone pametni telefon biti lansiran, odnosno osvanuti će na tržištu. Sada su dostupni na tržištu, a cijena je prava “sitnica”. Objavila Ruska, luksuzna tvrtka Caviar.

Print Screen: Youtube Caviar iPhone
Print Screen Izvor: Youtube/Caviar/IPhone

Luksuzno-moderni brand Caviar

stealth Iphone u posljednjih mjesec dana je predstavio model iPhone 12, dok je iPhone 13 Pro i Iphone 13 Pro Max serije Stealth 2.0 predstavljen kao nova ažurirana verzija. To je najkarakterističniji dizajn pametnog telefona… “Okićen” skupim nakitom i raznim dragocjenostima, ovisno o želji kupca. Čak se i metci odbijaju od njega.
Do sada smo vidjeli raznih telefona, koji nisu prošli test “pucnjave” u njih i pali su na tom ispitu. Uglavnom, takvi telefoni nisu prošli nakon testiranja pucnjave, jer je metak prošao kroz njih, što bi značilo da bi i vlasnik telefona vjerojatno bio mrtav. Međutim, ovog puta metak se mora odbiti od telefon ili ostati u njemu.

Print Screen: Youtube Caviar iPhone
Print Screen Izvor: Youtube/Caviar/IPhone

Testiranje pancirnog oklopa telefona

1: Nakon testiranja s pištoljem Baikal 442, sportska verzija od pištolja Makarov (Vrlo popularan pištolj u Rusiji), telefon neće biti u funkciji, ali će vlasniku biti sačuvan život i zaraditi će neku modricu.
2: Nakon testiranja s pištoljem Glock 17 (Austrijski pištolj), jedan od najpopularnijih pištolja u svijetu, telefon je uništen, ali je zahvaljujući 2nd klasi oklopa vlasniku sačuvan život.

Print Screen: Youtube Caviar iPhone
Print Screen Izvor: Youtube/Caviar/IPhone

Kao što smo

već gore spomenuli, cijena telefona je “sitnica”, a kreće se od 6.375 dolara do maksimalnih 7.985 dolara. No, ni tu nije kraj, jer govorimo o običnom (samo telefonu), a ako imate neke posebne želje, nakit, dragulji i ostale dragocjenosti, onda će te telefon platiti puno više. Izgleda da je ovaj telefon napravljen za bogate, kao i za one koji se boje za svoju sigurnost.

U nastavku ispod, možete pogledati YOUTUBE VIDEO testiranja pucnjave u novi model telefona.

Facebook Comments
error: Content is protected !!